Modrić otvorio dušu. “Žao mi je zbog toga, volio bih da je završilo ljepše”

Luka Modrić za Tottenham je igrao od 2008. do 2012. Na White Hart Lane stigao je za 21 milijun eura iz Dinama, da bi u posljednjim danima prijelaznog roka 2012. za 30 milijuna eura otišao u Real, piše Večernji.hr.

Iako Spursi nisu htjeli pustiti hrvatskog veznjaka, on je na kraju isforsirao odlazak u Real. Za magazin FourFourTwo osvrnuo se na ta vremena…

– Žalim što s Tottenhamom nisam osvojio nijedan trofej iako smo imali jaku momčad koja je igrala atraktivan nogomet – otkrio je Luka pa dodao:

– Žao mi je zbog načina na koji sam otišao. Volio bih da smo se ljepše rastali, nadam se da navijači shvaćaju da sam samo pratio svoj san.

– O vremenu u Tottenhamu razmišljam samo pozitivno. Dali su mi mogućnost da igram u jednoj od najjačih liga svijeta, imao sa sjajne odnose s ljudima u klubu i navijačima. Modrić ističe da i danas prati bivši klub.

– Pratim li njihove rezultate? Naravno, kad uhvatim vremena. Uživam gledati njihove utakmice i sviđa mi se u kakav su klub izrasli u posljednjih nekoliko sezone. Stalno napadaju što volim vidjeti. Sigurno mogu do naslova u Engleskoj u bliskoj budućnosti.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...