Molitelji opet stižu pred bolnice, smeta im i potpomognuta oplodnja

Nova molitvena kampanja “40 dana za život” ispred 27 bolnica u Hrvatskoj održat će se od 14. veljače do 25. ožujka, najavila je Informativna katolička agencija (IKA). Nova molitvena kampanja ima i novo geslo “Što vama kažem, svima kažem: Bdijte!”, a podtema je “osvješćivanje ljudi o kontracepciji, eutanaziji i umjetnoj oplodnji”.

Tako je ove nedjelje održan regionalni susret inicijative, a najavljeni su i seminari pod nazivom ‘Oprostom oslobođene’ kojeg godinu dana provode za žene koje pate od postabortivnog sindroma. Rečeno je kako su žene baš na tim seminarima “zaliječile teške posljedice pobačaja”, a u planu je i program za muškarce, jer se “javlja sve više muškaraca koji trpe zbog pobačaja”. Molitelji planiraju ispred bolnica nositi relikvije sv. Ivana Pavla II. te se tako moliti protiv pobačaja, donosi Index.hr.

“Potpomognuta oplodnja dokida sjedinjenje supružnika”

“Svrha spolnog bračnog čina je rađanje i sjedinjenje. Kontracepcija dokida rađanje, a potpomognuta oplodnja sjedinjenje supružnika”, rečeno je na tom regionalnom sastanku. Govorilo se i o metodama prirodnog planiranja obitelji koje nisu “pobuna protiv Božjeg reda”. Na regionalnom susretu mogla su se čuti i svjedočenja parova koji nisu išli na umjetnu oplodnju već su molili za začeće djeteta te se trudnoća dogodila.

“Po blagoslovljenom i zavjetnom zagovoru sv. Mihovila arkanđela, kome ih je duhovnik uputio da se mole u prevladavanju njihovih prepreka duhovne i tjelesne naravi”, objašnjeno je na skupu, a prenosi IKA.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...