Naglić: “Imati 15-ak razlike i stati s napadom jer čekaš kraj utakmice – to se neće ponoviti”

Zadar je sinoć pred 4500 gledatelja u Krešinom domu svladao Cibonu rezultatom 79-73 u 19. kolu ABA lige. Nakon utakmice treneri i igrači iznijeli su svoje dojmove.

Trener Zadra, Aramis Naglić:

“Svaka utakmica s Cibonom nosi svoje emocije, pa tako i ova. Uvijek idemo na pobjedu i drago mi je da smo je ostvarili. Kada imate petnaestak razlike često se dogodi da stanemo s napadačkim kretanjima očekujući kraj utakmice pa se dogode ovakve stvari. No, uvjeren sam da nam se ovakve stvari u budućnosti neće dogoditi. Cibona je šuterski dobra ekipa premda nisu imali svoj dan. Na to moramo obratiti pažnju u idućim utakmicama. Veseli me obrana koja je bila na dobroj razini većinu vremena, pogotovo s obzirom na stanje u kojemu smo bili, jer nam je visoka linija bila osakaćena neigranjem Kraljevića i problemima s ozljedom Špralje i Ivanova.”

Igrač Zadra, Mislav Brzoja:

“Čestitam Ciboni na borbenoj utakmici. Znamo da kod njih ne raste cvijeće ove sezone, a mi smo pokazali veliku želju za pobjedom te bih čestitao i svojim suigračima i navijačima koji su nas vodili do pobjede. Na kraju se gleda samo pobjeda. To je segment na kojemu trebamo raditi. Pozitivno je da nismo posustali u trećoj četvrtini kao i mnogo puta ove sezone. Cilj nam je da se dobro odmorimo i što spremniji uđemo u nastavak sezone.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...