Otkrijte kako poboljšati vaš seks još danas

“Bolji sex – još danas!” naziv je predavanja koje će se održati u maloj dvorani Hotela Kolovare 13.02. s početkom u 19:00h u sklopu Tjedna Braka . Svake godine u 25 zemalja Svijeta od 07. do 14.2. obilježava se Međunarodni tjedan braka (Marriage Week International) koji kroz razne aktivnosti i događanja promovira povećanje kvalitete bračnih odnosa.

Udruga Fokus s inicijativom Hrvatskog tjedna braka započela je 2015., smatrajući da je potrebno osnažiti predanje braku te na taj način potaknuti promjene u društvu na svim razinama. Tjedan braka potiče pojedince, udruge, tvrtke, vladine agencije, politička tijela, crkvene zajednice te sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrijednosti da u tjednu od 7. do 14. veljače organiziraju jedan ili više događaja, od onih sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih.

I Zadar se, pod pokroviteljstvom Udruge Fokus, uključio u ovu hvalevrijednu inicijativu s predavanjem na temu “Bolji sex – još danas!” Gost predavač je Steve Green diplomirani bračni savjetnik, ali i čovjek sa 20.g. staža u braku te otac četvero djece, koji će govoriti o zdravoj sexulanosti i kako poboljšati kvalitetu bračnog života.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...