Otočke kladionice; Luka Modrić u Unitedu? Pa to je čisti zicer

Nije tajna da je Jose Mourinho veliki fan Luke Modrića (32). Portugalac je našeg vezjaka doveo iz Tottenhama u Real Madrid 2012. godine, surađivali su jednu sezonu što je današnjem menadžeru Manchester Uniteda bilo dovoljno da shvati o kakvom se majstoru radi, pišu 24sata.

Prema kladionicama u Engleskoj Manchester United je prvi favorit za dovođenje našeg kapetana sljedeće ljeto. Koeficijent je 1.35 da će Luka navući dres ‘crvenih vragova’ sljedećeg ljeta i u žargonu to je – čisti zicer!

– Lukino vrijeme u Realu bliži se kraju, a Jose Mourinho ga prvi čeka raširenih ruku. Oni su prvi favoriti za njegovo dovođenje, no zainteresiran je i njegov bivši klub Tottenham – kažu iz jedne kladionice.

Real bi mogao ponuditi Luku Tottenhamu kao dio paketa za Harryja Kanea. Kladionice daju koeficijent 11 da će se takav scenario razviti.

Navodno, treći klub u ovoj utrci je PSG. Da će Luka preseliti u Pariz nudi se koeficijent 19.

Modrić za Real igra od 2012. za koji je zabio devet golova u 158 utakmica. Danas nosi ‘desetku’ na leđima i važan je član udarne postave prvaka Europe, no uoči svakog prijelaznog roka, pojavljuju se priče o njegovoj promjeni sredine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...