otvoreno o životu

Paula: “Nikad nisam bila sportski tip, volim imati puno obaveza, a kod muškaraca me privlači ambicija”

Društvene mreže

Za Story.hr 22-godišnja Paula otkrila je kako se snašla u novoj profesionalnoj ulozi, ima li tremu pred kamerama, kako izgleda njezin uobičajen dan te koji je najbrži put do njezina srca. Iako je odrastala i živi u Velikoj Gorici, Paula uvijek ističe bibinjske korijene. Po struci je fizioterapeut, a sada se prvi put okušala i kao voditeljica.

Priznala nam je da nije očekivala toliku dozu treme koja ju je u pojedinim trenucima ‘pojela’ do te mjere da su joj se prilikom snimanja prve emisije usta toliko sušila ‘da su joj na svakoj pauzi nosili vode, kao da je orala i kopala’. Ipak, ističe kako je radna atmosfera i tim s kojim je okružena odličan i stoga vjeruje kako će se uskoro opustiti u potpunosti. Mladu voditeljicu na Instagramu prati više od 38.000 obožavatelja.

Njezine su objave uglavnom vezane uz modne i make-up savjete te promoviranje zdravog stila života: ‘Ne sjećam se iskreno kada sam prvi puta otvorila profil, znam samo da sam ga otvarala i zatvarala više puta, a onda sam se nekako ‘zarazila’ Instagramom. I eto me tu gdje jesam. Pamtim da sam prošle godine u siječnju odbrojavala sitno do 10 tisuća, a onda sam počela vidno rasti’. ‘Roditelji su mi uvijek bili zagovornici zdravog života, nikada kao ‘klinka’ doma nisam imala slatkiše, mama je kupovala rozine i mandarine kao dozu šećera. Tata je uvijek bio ‘healthy freak’, sa svojim receptima i brutalnom ‘spizom’. Mislim da je to sve do odgoja. Ali, nemojte misliti da se isključivo zdravo hranim’, rekla je Paula te otkrila kako se od ljeta udebljala 10 kilograma i to se sigurno nije dogodilo zato što je samo jela ‘zelenjavu’.

Otkrila je i kako prije nije bila zaljubljenica u sport i vježbanje: ‘Nikad nisam bila sportski tip, zapravo sam velika šeprtlja! Ali prije dvije godine mi je moj jako dobar prijatelj i trener boksa Vedran Pereković otkrio njegove čari. Tako da sam trenirala boks oko godinu i pol dana, a nakon toga se trudila ili trčati ili otići u teretanu bar dva puta tjedno’. ‘Šminkanje i modu oduvijek volim. Kao mala sam obožavala crtati i šivala sam odjeću za barbike. Danas sam to preusmjerila na svoj modni i make up izričaj’, objasnila je.

Paula tvrdi kako slobodnog vremena baš i nema, ali kada ga ulovi ‘voli ga provoditi s obitelji i prijateljima’: ‘Moj dan je unaprijed organiziran. Tjedan dana unaprijed pišem obaveze koje me čekaju u tjednu. Svaki dan se trudim prijepodne odraditi sastanke, odrađujem obaveze i suradnje vezane za Instagram, pokušavam ugurati u to treninge, obitelj i prijatelje, i evo, otkako je počeo Big Brother, na RTL-u sam. Dan nakrcan obavezama, ali to me čini sretnom!’

Ipak, Paula je imala neka ranija iskustva pred kamerama, glumila je u nekoliko spotova: ‘Snimala sam za Pirate, prijatelje i bend iz Velike Gorice, to mi je zapravo bilo prvo takvo iskustvo. Onda mi se sama Lana Jurčević javila da budem dio tima, što mi je bio veliki kompliment i zapravo najdraže iskustvo jer sam tada upoznala svoje najbolje prijateljice Petru Škodu, Britu Bobetić i Jelenu Perić, s kojima sam nerazdvojna od tada. Također sam bila Juri Brkljači u spotu, isto prijatelju iz Zadra, tako su me te prijateljske veze ugurale u to. Bilo mi je odlično i opet bih snimala!’

Na samom kraju Paula je rekla kako je oduvijek sanjala o poslu na televiziji, radiju, u modnoj industriji ili davanju glasova u crtićima. Iako trenutno nije zaljubljena kaže kako ‘pada na karizmu, duhovitost i intelektualce’: ‘Obožavam dečke s kojima mogu voditi opuštene razgovore. Isto tako mi je bitna ambicija i, ajde, mogu plave ili zelene oči’.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar