Paula: “Nikad nisam bila sportski tip, volim imati puno obaveza, a kod muškaraca me privlači ambicija”

Za Story.hr 22-godišnja Paula otkrila je kako se snašla u novoj profesionalnoj ulozi, ima li tremu pred kamerama, kako izgleda njezin uobičajen dan te koji je najbrži put do njezina srca. Iako je odrastala i živi u Velikoj Gorici, Paula uvijek ističe bibinjske korijene. Po struci je fizioterapeut, a sada se prvi put okušala i kao voditeljica.

Priznala nam je da nije očekivala toliku dozu treme koja ju je u pojedinim trenucima ‘pojela’ do te mjere da su joj se prilikom snimanja prve emisije usta toliko sušila ‘da su joj na svakoj pauzi nosili vode, kao da je orala i kopala’. Ipak, ističe kako je radna atmosfera i tim s kojim je okružena odličan i stoga vjeruje kako će se uskoro opustiti u potpunosti. Mladu voditeljicu na Instagramu prati više od 38.000 obožavatelja.

Njezine su objave uglavnom vezane uz modne i make-up savjete te promoviranje zdravog stila života: ‘Ne sjećam se iskreno kada sam prvi puta otvorila profil, znam samo da sam ga otvarala i zatvarala više puta, a onda sam se nekako ‘zarazila’ Instagramom. I eto me tu gdje jesam. Pamtim da sam prošle godine u siječnju odbrojavala sitno do 10 tisuća, a onda sam počela vidno rasti’. ‘Roditelji su mi uvijek bili zagovornici zdravog života, nikada kao ‘klinka’ doma nisam imala slatkiše, mama je kupovala rozine i mandarine kao dozu šećera. Tata je uvijek bio ‘healthy freak’, sa svojim receptima i brutalnom ‘spizom’. Mislim da je to sve do odgoja. Ali, nemojte misliti da se isključivo zdravo hranim’, rekla je Paula te otkrila kako se od ljeta udebljala 10 kilograma i to se sigurno nije dogodilo zato što je samo jela ‘zelenjavu’.

Otkrila je i kako prije nije bila zaljubljenica u sport i vježbanje: ‘Nikad nisam bila sportski tip, zapravo sam velika šeprtlja! Ali prije dvije godine mi je moj jako dobar prijatelj i trener boksa Vedran Pereković otkrio njegove čari. Tako da sam trenirala boks oko godinu i pol dana, a nakon toga se trudila ili trčati ili otići u teretanu bar dva puta tjedno’. ‘Šminkanje i modu oduvijek volim. Kao mala sam obožavala crtati i šivala sam odjeću za barbike. Danas sam to preusmjerila na svoj modni i make up izričaj’, objasnila je.

Paula tvrdi kako slobodnog vremena baš i nema, ali kada ga ulovi ‘voli ga provoditi s obitelji i prijateljima’: ‘Moj dan je unaprijed organiziran. Tjedan dana unaprijed pišem obaveze koje me čekaju u tjednu. Svaki dan se trudim prijepodne odraditi sastanke, odrađujem obaveze i suradnje vezane za Instagram, pokušavam ugurati u to treninge, obitelj i prijatelje, i evo, otkako je počeo Big Brother, na RTL-u sam. Dan nakrcan obavezama, ali to me čini sretnom!’

Ipak, Paula je imala neka ranija iskustva pred kamerama, glumila je u nekoliko spotova: ‘Snimala sam za Pirate, prijatelje i bend iz Velike Gorice, to mi je zapravo bilo prvo takvo iskustvo. Onda mi se sama Lana Jurčević javila da budem dio tima, što mi je bio veliki kompliment i zapravo najdraže iskustvo jer sam tada upoznala svoje najbolje prijateljice Petru Škodu, Britu Bobetić i Jelenu Perić, s kojima sam nerazdvojna od tada. Također sam bila Juri Brkljači u spotu, isto prijatelju iz Zadra, tako su me te prijateljske veze ugurale u to. Bilo mi je odlično i opet bih snimala!’

Na samom kraju Paula je rekla kako je oduvijek sanjala o poslu na televiziji, radiju, u modnoj industriji ili davanju glasova u crtićima. Iako trenutno nije zaljubljena kaže kako ‘pada na karizmu, duhovitost i intelektualce’: ‘Obožavam dečke s kojima mogu voditi opuštene razgovore. Isto tako mi je bitna ambicija i, ajde, mogu plave ili zelene oči’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...