Petrina dao podršku Rogiću: “To je čovjek koji je drastično smanjio broj neriješenih predmeta”

Pred Općinskim sudom u Šibeniku drugim je pripremnim ročištem u utorak nastavljen parnični postupak koji je protiv suca Željka Rogića, bivšeg predsjednika Općinskog suda u Zadru, tužbom radi nadoknade štete pokrenula sutkinja tog suda Ivana Klišmanić.

Sutkinja Klišmanić tuži suca Rogića za naknadu štete jer je u 2015. godini zadarskim medijima kazao da sumnja da je ona autorica anonimnog pisma u ime zadarskih sudaca u kojem se iznose kvalifikacije na njegov rad u svojstvu predsjednika Općinskog suda u Zadru.

Rogić je u ulozi tuženika u očitovanju kazao da je zadarskoj novinarki rekao da ne zna tko je medijima dao anonimno pismo, ali nakon njezinog inzistiranja odgovorio je da sumnja na sutkinju Klišmanić…

Podršku zadarskom sucu Željku Rogiću javno je dao Stipe Petrina koji kaže:

Na Općinskom sudu u Šibeniku održat će se ročište protiv bivšeg predsjednika Općinskog suda u Zadru Željka Rogića kojeg podređeni suci terete za povredu prava osobnosti. Željko Rogić ostat će upamćen po tome da je zahvaljujući dobroj organizaciji pospješio učinkovitost suda, te je drastično smanjen broj neriješenih predmeta. Nezavisna lista Stipe Petrine daje potporu isušivanju hrvatske pravosudne močvare i poziva predstavnike medija da prateći ovo suđenje doprinesu istom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...