Pogledajte kako sa sigurnošću možete utvrditi da vas je netko blokirao na Facebooku

Jedna od prvih stvari koje možete napraviti je u tražilici potražiti ime osobe. Ukoliko se više ne pojavljuje dvije su najčešće opcije – ili ste blokirani, ili je profil izbrisa, kako piše tportal.

Kada vas netko blokira na Facebooku, automatski vam postaje nevidljiv na stranici i aplikaciji. Niste u mogućnosti vidjeti profil, komentare, a niti poslati zahtjev za prijateljstvom niti poruku osobi koja vas je blokirala.

Jedna od prvih stvari koje možete napraviti je u tražilici potražiti ime osobe. Ukoliko se više ne pojavljuje dvije su najčešće opcije  – ili ste blokirani, ili je profil izbrisan.

No, moguće je i da su privatne postavke osobe u pitanju tako uređene da se ime jednostavno ne pojavljuje prilikom pretrage. Ukoliko znate da imate zajedničkog prijatelja, i na njegovoj listi ne vidite traženi profil – onda ste najvjerojatnije blokirani.

Ako vam je baš jako stalo, možete i zajedničkog prijatelja zamoliti da provjeri je li mu kontakt još uvijek na listi prijatelja.

Valja imati na umu i da profil u nekim slučajevima može biti uklonjen zbog kršenja Facebookove korisničke politike.

Jedan od sigurnijih načina provjere je učitati prijašnji razgovor s kontaktom za kojeg sumnjate da vas je blokirao  – ukoliko se pojavi obavijest o pogrešci, blokirani ste. Ukoliko stoji naziv Facebook korisnik umjesto imena, profil je deaktiviran.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...