Presretači imali posla; Vozačica u Bibinjama jurila 123, vozači na autocesti 227 i 247 kilometara na sat

U nedjelju poslijepodne, policijski službenici su službenim vozilom „Presretač“, najprije u  Bibinjama snimili 42-godišnju hrvatsku državljanku kako upravlja  BMW-om hrvatskih nacionalnih oznaka brzinom od 123 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 50 km/h.

Vozačica je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Istog dana, na autocesti A1 kod čvora „Zadar 2“, snimili su 34-godišnjeg hrvatskog državljanina kako upravlja BMW-om njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 227 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

A potom je na dionici autoceste Benkovac – Pristeg snimljen 50-godišnji državljanin Slovenije kako upravlja osobnim Audijem njemačkih nacionalnih oznaka brzinom od 247 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Oba vozača kažnjena su novčanom kaznom u iznosu od 3000 kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jedan mjesec.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...