Proslava 3. rođendana DPH Obrovca i 107. Hajdukovog rođendana

Društvo prijatelja Hajduka Obrovac vas poziva u subotu 10.2.2018. na proslavu 3. rođendana DPH Obrovca te 107. Hajdukovog rođendana, akciju učlanjivanja i akciju prikupljanja donacija za ime DPH Obrovca u tematskom parku na Poljudu.

Uvod u proslavu je odigravanje dviju prijateljskih nogometnih utakmica mlađih uzrasta

NK ZRMANJA – HNK HAJDUK SPLIT na stadionu Jankuša u Obrovcu s početkom u 13.00 h.

Program same proslave započinje karuselom u 18:00 iznad Obrovca (Njivice), a nastavlja se spektakularnom bakljadom u 19:11 h te feštom sa početkom u 19:50 h koju kao i uvijek prati moto

„IST, PIT, HAJDUK SPLIT.“

Od 19:30 h kreće velika akcija učlanjivanja u Hajduk te će svi učlanjeni u 2018. godini preko baze DPH Obrovac sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj vas očekuju bogate hajdučke nagrade između ostalog i glavna nagrada – Hajdukov dres.

Važno je napomenuti da mobilni tim Odjela za članstvo dolazi iz Splita te će svi učlanjeni svoju iskaznicu dobiti odmah na licu mjesta.

Svi koji žele sudjelovati u projektu otkupa dionica „Za sva vrimena“ imat će priliku otvoriti mjesečnu donaciju i osigurati svoje ime u tematskom parku na Poljudu.

Tokom cijelog dana prikupljat će se donacije za projekt otkupa dionica s kojim će se ime DPH Obrovca također upisati u tematski park na Poljudu i živjeti vječno zajedno sa Hajdukom.

Dođite u naš grad, pojedite, popijte, uživajte u bakljadi, učlanite se, donirajte za otkup dionica Hajduka i ime DPH Obrovca u tematskom parku na Poljudu pa da i DPH Obrovac živi vječno jer

OBROVAC CILI ZA HAJDUKA ŽIVI I ŽIVIT ĆE!

NAVIJAČ HAJDUKA = ČLAN HAJDUKA

Zahvaljujemo na pomoći: Grad Obrovac, HEP Proizvodnja d.o.o. RHE Velebit, Bakmaz d.o.o, Jamnica d.d., Udruga Matica Obrovčana, Matica Obrovčana Fortica, Dalmacijavino Split d.o.o., Župa sv. Josip Obrovac, Župa sv. Juraj Kruševo, CB Delfin, CB Riva, CB Centar, CB Relax, CB Marco Polo, , Tvornica kruha Zadar d.d., Pocco Locco Biograd, CB Avangard Zadar, Duopromet d.o.o., HNK Hajduk Split, NK Zrmanja, DPH Zadar, Udruga Eko Zrmanja, Restoran Anita, Buffet Pizzeria Kalada, Buffet Maja, Bukovica d.o.o., Palma T.O., Maslina T.O., BK Crvene kuće Zadar, Nana U.O. i svim ostalim simpatizerima Hajduka i DPH Obrovca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...