Provaljeno u “Zara Beach”; Ukradeni televizori, računalo, blagajna i alkohol

U noći s četvrtka na petak u Zadru, nepoznati počinitelj je u ulici Hrvoja Ćustića provalio u ugostiteljski objekt “Ćići” 46-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio alkoholno piće i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U istom periodu u Zadru, u ulici Kolovare nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt “Zara Beach”, odakle je otuđio dva televizora, fritezu, prijenosno računalo, prijenosnu blagajnu i razno alkoholno piće. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U vremenu do 08. do 17. veljače u Zadru, u ulici Slave Raškaj, nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu 40-godišnjeg vlasnika te otuđio četiri automobilska kotača. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U noći sa subote na nedjelju u Zadru, u ulici Put Pudarice nepoznati počinitelj je provalio u drvarnicu 43-godišnje vlasnice odakle je otuđio dva bicikla i dječju sjedalicu za bicikl. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...