u zadru i tinju

Provaljeno u dvije trgovine i tri ugostiteljska objekta

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Sa subote na nedjelju u Zadru, u ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete, alkoholna pića i druge artikle te novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Sa subote na nedjelju, u Tinju nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U istom periodu, u ulici Put Bokanjca u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, alkoholno piće i novac. Materijalna šteta  iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Također u istom periodu u Zadru, u ulici Hrvoja Ćustića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka, odakle je otuđio novac i više boca alkoholnog pića. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S četvrtka na petak u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar