Provaljeno u dvije trgovine i tri ugostiteljska objekta

Sa subote na nedjelju u Zadru, u ulici Put Murvice nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete, alkoholna pića i druge artikle te novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Sa subote na nedjelju, u Tinju nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U istom periodu, u ulici Put Bokanjca u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, alkoholno piće i novac. Materijalna šteta  iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Također u istom periodu u Zadru, u ulici Hrvoja Ćustića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka, odakle je otuđio novac i više boca alkoholnog pića. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

S četvrtka na petak u Zadru, u ulici Ante Starčevića nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 32-godišnjaka te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...