Provaljeno u trgovinu i dva ugostiteljska objekta

S nedjelje na ponedjeljak, u Ninskom Dračevcu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva te otuđio razne cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U istom periodu u Zadru, u ulici Put Pudarice nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 47-godišnjaka, odakle je otuđio cigarete. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U nedjelju tijekom noći, u ulici Put Biliga u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 47-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta  iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U razdoblju od 10. do 25. veljače u Banjevcima, na predjelu Kamenjak nepoznati počinitelj je provalio u pomoćni objekt kojeg koristi 28-godišnjakinja te otuđio agregat za el. energiju. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...