Provaljeno u tri trgovine, ukradene cigarete, alkohol i novac

Sa srijede na četvrtak u Turnju, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, alkoholno piće i novčani polog. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Zadru, u ulici Put Bokanjca nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, novac te druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U istom razdoblju u Zadru, u ulici Ivane Brlić Mažuranić nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete, novac te druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  teške krađe.

U vremenu do 12. do 15.veljače u Zadru, u ulici Bregdetti, nepoznati počinitelj je sa parkirališta otuđio dijelove kamiona vlasništvo trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...