Pupić-Bakrač: “Ako Dukić stavi Renatu Peroš pod svoje skute, aktivirat ću mandat u Gradskom vijeću”

Županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač javnosti je uputio očitovanje o odgovoru na vijećničko pitanje koje je postavio na Županijskoj skupštini:

“Na 4 sjednici Županijske skupštine Zadarske županije održane dana 12. prosinca 2017 godine postavio sam pitanje oko pregovora župana Longina i gradonačelnika Dukića da Županija preda ingerenciju nad Narodnim muzejom Gradu Zadru.

Iz transkripta odgovora župana Longina na moje pitanje razvidno je da se na tom scenariju intenzivno radi.

Gradonačelnika Branka Dukića nikada nisam stavljao u isti koš sa Kalmetom, Longinom, Livakovićem… međutim ukoliko Narodni muzej Zadar uzme u svoje krilo , Renatu Peroš stavi pod svoje skute iste sekunde aktivirati ću mandat u Gradskom vijeću grada Zadra.”

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić- Bakrač

“P.S Predsjednik Muzejskog vijeća Narodnog muzeja Zadar Zlatko Begonja prsio se kako će on uvesti red u Narodni muzej. Sada ne odgovara na moja vijećnička pitanja, ne očituje se o nizu nepravilnosti koje je inspekcija utvrdila u Narodnom muzeju. Da li netko zna što ga je snašlo? Da mu se nije nešto dogodilo ? Sigurno je neka viša sila.”


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...