Rođine basne za opuštanje od teške svakodnevice

U proteklih par dana trojica prijatelja iz Zadra napravili su satiričnu stranicu na facebook-u pod nazivom “Rođine basne”  čija popularnost iz dana u dan raste. Pregledi im prelaze preko 80.000 pregleda, a svaki dan im se javljaju ljudi iz inozemstva da im zahvale što im uljepšavaju dan.  J.Š. , I.G. i H.Č. svaki dan posuđuju glasove na scene iz filmova te ih objavljuju na stranici.

Kažu kako je sve to krenulo iz zafrkancije, video po video. Zadrani su to odlično prihvatili pa su tako i nastavili. Cilj im je nasmijavati ljude jer kako kažu, svima je potrebno malo smijeha u ovim teškim i napaćenim danima.

Ne želimo nikoga uvrijediti, suosjećamo s braćom i sestrama u ovim teškim i napaćenim danima, želimo samo širiti pozitivu i osmijeh a uvijek smo spremni pomoći drugima. Stranica će tako uskoro dobiti i humanitarnu svrhu, prodavat ćemo majice pod imenom: Napachen/a, čiji će dio prihoda ići u humanitarne svrhe, te domaće vino pod nazivom Rođino vino, koje će pružati utjehu ljudima u ovim teškim vremenima, kaže H.Č.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...