Škraping 2018; Već preko 600 prijavljenih natjecatelja iz 11 država

Do 13. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping broji se 25 dana, a broj prijava je iz dana u dan sve veći tako da je trenutno prijavljeno preko 600 natjecatelja iz 11 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke,…

Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine! Škraping utrka će se održati u subotu, 03. ožujka 2018. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 25. veljače 2018. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu smo također pripremili kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja, radionica, dječjeg šahovskog turnira, predstave „Ćakule po`javorom“ pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa gotovo svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti Prijatelje sajma s otoka Šolte koji su ujedno i nosioci oznake HOP.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 04. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje možete ugovoriti paket Škraping s hotelskim smještajem. Više informacija na www.ilirijabiograd.com.

Prijave će biti otvorene do petka, 23. veljače 2018. godine do 12h ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na web stranici www.skraping.hr.

Svi ste pozvani!

 

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...