Cestitka_Uskrs

SPOT Koji trio! Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković snimili pjesmu!

Tri legende domaće zabavne glazbe donijele su nam pjesmu koja podsjeća na ona ‘dobra stara vremena’. Očito je već na prvo slušanje kako Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković ljubavnom pjesmom ‘Prijatelji zovite mi nju’ imaju budući hit koji će postati obavezni dio večeri u svim klubovima u kojima se sluša domaća glazba. Uostalom, njih trojica ne slove bez razloga za kraljeve zabave.

Tri mušketira koja već godinu dana zajedno nastupaju po velikim open-air koncertima i dvoranama tako su još jednom pokazali da im nema premca kada je riječ o ljubavnim baladama, a uz ovu pjesmu mnogi će  se zaljubiti, a neki i uploviti u bračnu luku.

Iskusni lisci pjesmu su pojačali i klasičnim instrumentima što cijeli doživljaj slušanja podiže na jednu višu razinu, a njihove glasovne izvedbe su, kao i uvijek, – besprijekorne.

‘Prijatelji zovite mi nju’  svojim će nježnim stihovima svakoga dirnuti u dušu, a Zlatko, Mladen i Jasmin svojim su interpretacijama pjesmi dali onu ‘kvalitetu za razbijanje čaša’. Prijateljstvo iz naslova pjesme se osjeti i u spotu kojeg su snimili, a koji je odrađen minimalistički i počiva skoro isključivo na neizmjernoj karizmi ovih glazbenih legendi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...