Svjedočio Tinov prijatelj; Vidio je kako puca majci u glavu, prestravljen je pobjegao

Škarić je danas na sudu svjedočio o ubojstvu, a njega Županijsko državno odvjetništvo tereti za neprijavljivanje teškog kaznenog djela kojem je svjedočio.

Na danas započetom suđenju Tinu Šunjergi, koji je u ožujku prošle godine ubio roditelje, na optuženičkoj se klupi našao i njegov prijatelj Ivan Škarić (20), koji je vidio kad je Šunjerga pucao u svoju majku. Podsjetimo, 19-godišnji Šunjerga u ožujku prošle godine je ubio svoje roditelje jer su mu prigovarali zbog loših ocjena u školi i konzumiranja droge, zbog čega je imao razne zabrane.

Rekao mu da idu u Šibenik, a onda pred njim pucao u majku
Škarić se također danas našao na optuženičkoj klupi, a optužen je za neprijavljivanje kaznenog djela.

Šunjerga je toga dana iz sefa obiteljske kuće uzeo pištolj, a onda nazvao prijatelja Ivana Škarića. Pozvao ga je da zajedno idu u Šibenik, no nije mu rekao za plan o ubojstvu roditelja. Škarić je pristao ići s njim. Zajedno su otišli u polje gdje je bila Tinova majka Silvana koja ih je obojicu ukrcala u svoj Citroen Saxo.

Uplašio se i pobjegao, a nije prijavio kazneno djelo
Tin Šunjerga sjedio je na stražnjem sjedištu, odmah iza majke te joj je oko 16.30 sati tijekom vožnje sin uperio pištolj u glavu i ubio je. Povlačenjem ručne kočnice zaustavio je automobil, a njegov prijatelj Škarić prestravljen je pobjegao kad je vidio da je ovaj pucao na rođenu majku. Škarića Županijsko državno odvjetništvo tereti za neprijavljivanje teškog kaznenog djela kojem je svjedočio, prenosi Net.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...