Teška kušnja Duška Lokina: “U korizmi se odričem Mladena Grdovića”

Ne mogu se zauvijek odreći Mladena Grdovića, ipak je on moj veliki prijatelj. Ovo je samo nakratko, sad za korizmu, otkrio je Duško Lokin (74).  Zadarski su pjevači veliki prijatelji i često se druže.

– Mladen mi je stvarno jako drag, ali sebi sam ipak malo draži kad ne pijem. Ionako volim umjereno popiti, ne pretjerujem, a ovako sam siguran da onda u korizmi neću popiti ni kap alkohola – objasnio je Lokin.

Kako to već biva u međuljudskim odnosima, pogotovo kad prijateljstvo traje godinama, svađaju se i mire, pišu 24sata.

Tako su prošle godine bili zajedno na turneji u Australiji i Kanadi, gdje nisu razgovarali tri dana. Mladen Grdović (59) malo se naljutio na Lokinovu opasku kako se “ponaša kao antizvijezda, a naš je najpopularniji pjevač”.

Preveliki su prijatelji da bi to potrajalo pa je “tišina” trajala tek tri dana, poslije su uz čašicu sve riješili. Dok su u Zadru, često piju kave zajedno, uglavnom na inicijativu Grdovića i stradavanje Lokinovih škura.

Mladen trči gotovo svaki dan i kad dođe ispred Lokinove kuća, baci mu kamen u škure, što je, kad se malo bolje pogleda, poziv na kavu. S vremenom su se škure porazbijale. Na turneji u Kanadi i to su riješili.

– Pitao sam ga sjeća li se da mi je obećao platiti popravak škura – rekao je Lokin. Grdović je odmah po povratku u Zadar platio popravak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...