Tribunjci za Lauru Dragaš humanitarnom akcijom prikupili tri tisuće kuna

Humanitarna akcija za djevojčicu Lauru Dragaš iz Briševa održana je jučer u tribunjskom Kulturnom centru. Akciju je organizirala Kulturna udruga Tribunj zajedno s Turističkom zajednicom i Općinom Tribunj, a prikupljenih 3080 kuna donirat će Lauri koja s obitelji živi u teškim uvjetima.

U humanitarnoj akciji sudjelovali su Dinko Škevin, Mile Perkov, Kulturna Udruga Vodiške Perlice, Dramska radionica Tribunj i Dramska radionica Osnovne škole Vodice pod vodstvom Meri Juričev Dumpavlov, uz moderiranje Nikole Urukala, piše Infovodice.

Inicijatorica akcije, Lucija Cvitan osobno se zahvaljuje svima koji su se odazvali priredbi i dali svoj dobrovoljni prilog za djevojčicu. Skupljeno je 3080 kuna koje će danas uplatiti na račun djevojčice.

Sinoć su izabrana i tri najbolja stripa Šibensko- kninske županije između pedesetak pristiglih radova. Prvu nagradu je dobila Petra Marinov iz Osnovne škole Primošten, drugu nagradu je dobila Rebeka Rupić iz Osnovne škole Jurja Dalmatinca i treću nagradu je dobila Nola Škorić također iz Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Radove su odabrale tri djevojčice Dramske radionice Tribunj, a to Marieta Bolanča, Lana Kursar i Vana Radić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...