U godinu dana od navijača i simpatizera NK Zadar dobio 25.495 kuna

Iza nas je prva godina članstva u povijesti Nogometnog kluba Zadar.

Od 2. ožujka 2017., kada je na Stanovima službeno predstavljen projekt članstva pod sloganom Za Zadar svoj, do kraja prošle godine u NK Zadar se učlanilo 287 navijača i simpatizera kluba, koji su ukupno uplatili 25.495 kuna članarine.

Kada podvučemo crtu, s obzirom na zatečene okolnosti i činjenicu da je za sve nas pa tako i za naše navijače to bila jedna sasvim nova priča, u konačnici možemo iskazati veliko zadovoljstvo i zahvalnost svima koji su sudjelovali i na bilo koji način podržali ovaj, za NK Zadar povijesni projekt. Od prvih članova na uvodnoj press konferenciji, preko naših bivših igrača i reprezentativaca pa do svakoga od vas koji ste se učlanili, bilo u klubu, bilo ispred stadiona prije utakmice, prilikom promotivne akcije na Narodnom trgu ili putem interneta, kazuju u klubu.

Koliko god je za Klub u ovom trenutku svaki prihod iznimno dragocjen, u ovom slučaju mnogo važnija od samog financijskog aspekta bila je ljubav, podrška i privrženost koju ste iskazali prema svom Zadru.

Svaki od vas ugradio je dio sebe u ovu novu zadarsku nogometnu priču i želja nam je da upravo tako, snagom zajedništva, nastavimo graditi bolju budućnost našega kluba, zaključuju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...