U ljeto uđite fit; Dvadeset minutni trening Xbody Studija zamjenjuje tri sata teretane!

Slobodnog vremena u danu je malo, a i malo vremena je do ljeta za koje svi želimo biti u fit formi. Umjesto da dnevno gubimo sate tražeći «čudotvornu formulu» na svemogućim tražilicama, okrenimo se novoj zadarskoj ponudi Xbody Studia na bazenu na Višnjiku. I to njihovoj top ponudi – treninzima koji zamjenjuju sate u teretani.

XBODY EMS trening traje svega 20 minuta; zbog napinjanja i odmaranja mišića, dovoljna su samo dva treninga nedjeljno, u pravilnim razmacima.

Jedan trening zamjenjuje tri sata u teretani, tijekom treninga vodi vas osobni trener i namijenjeni su muškarcima i ženama kao i rekreativcima i sportašima. Tokom XBODY EMS treninga potroši se oko 500kcal, tijekom narednih 4-6 sati do 1200kcal, a u narednih 48 sati i do 4000kcal.

Ako trenirate 2 puta nedjeljno, prve rezultate ćete primijetiti već nakon mjesec dana u vidu zategnutijih mišića, poboljšanog metabolizma i tjelesne kondicije.

Uz treninge, u ponudi Xbody Studia se nalaze i drugi proizvodi. Revolucija u oblikovanju ženskog tijela su LPG tehnike kojima usporavamo i zaustavljamo proces starenja reaktivacijom kolagena i elastina.

LPG tretman na prirodan i siguran način potiče lipolizu odnosno otpuštanje masti iz masnih stanica. Također pomaže i kod osjećaja “teških nogu” i zadržavanja vode u tijelu. Tu je i laser za trajno uklanjanje dlaka i sunčevih pjega.

Više informacija o ovom načinu vježbanja kao i za dogovor termina nazovite 091/241-2811 ili posjetite njihovu Facebook stranicu. Svakako kažite da ste na Anteni vidjeli članak, tko zna, možda budu široke ruke…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...