U predstavi “Kako život” pronađite odgovor na pitanje kako živjeti život na pravi način

Sutra ne propustite pogledati predstavu „Kako život“ Nine Mitrović, u režiji Ivan Lea Leme te u produkciji Kazališta Moruzgva koja će se prikazati u HNK Zadar u 20 sati. Ovo je predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu rađena na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike.

Drama “Kako život“ u svojoj srži nosi pitanje: Kako živjeti život na pravi način? Mogu li se izbjeći žaljenja i jesu li strahovi ono što nama upravlja? Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Priča o nama, kakvi jesmo i kakvi bismo mogli biti kad bismo se opustili i prihvatili život u svoj njegovoj nesavršenosti, kaže Nina Mitrović.

U predstavi će glumiti prvaci hrvatskog glumišta, Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ecija Ojdanić, u režiji Ivana Lea Leme i produkciji Kazališta Moruzgva, dat će vam odgovor na pitanje kako život. A taj odgovor nije dijagnoza, već lijek s jasnim uputama o mjerama opreza i kontraindikacijama. Dodajmo kako je Ecija Ojdanić dobila nagradu za najbolju žensku ulogu u predstavi Kako život na Festivalu glumca u Vinkovcima 2017., a Vinko Kraljević nagradu za najbolju mušku ulogu u predstavi Kako život na Festivalu glumca u Vinkovcima 2017.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...