veterani košarkaškog kluba

VIDEO Prva autorska pjesma Basket klape otoka Ugljana

Screenshot

Basket klapa otoka Ugljana pravi je otočki brend u kojem su članovi veterani košarkaškog kluba otoka Ugljana, a ‘Ona neće čuti’ njihova je prva autorska pjesma s kojom se predstavljaju.

Poznati zadarski skladatelj Denis Maričić Dendo, frontmen popularne klape Puntamika iz Zadra i autor hitova ‘Oči boje lavande’, ‘Tija bi te svojom zvat’, ‘Plavi anđele’, ‘Lipa i divlj’, ‘Ne krij oči zelene’ i mnogih drugih napisao je glazbu za ovu pjesmu, a tekst potpisuje uz Marka Dunatova. Saša Gojić napravio je aranžman dok je Linda Subotić bila zadužena za vokalni aranžman.

Spot ‘Ona neće čuti’ je sniman u Kalima, Preku, Poljani, Sutomišćici, Lukoranu i Mulinama jer su htjeli predstaviti što više ljepota svog otoka Ugljana, a neki kadrovi snimljeni su na tvrđavi brda sveti Mihovil, u Olive Island Marini i Lamjani. Veteranima otoka Ugljana, osim košarkaškog znanja, glavni forte je pjevanje, odnosno zabava i druženje, a to je i intencija u veteranskom svijetu košarke. Gdje god da se pojave, rado su viđeni gosti, te plijene pojavom, kako svojim košarkaškim stasom, tako i svojim glasom. Zbog svega toga, postali su pravi otočki brend – novi otočki proizvod, te ih s pravom krasi naziv ‘BASKET KLAPA OTOKA UGLJANA’.

Ostavi komentar koristeći Facebook