Suhovarac Ivica Ukalović predlaže da Općina Poličnik obitelji Dragaš daruje građevinski teren

Ivica Ukalović iz Suhovara, predlaže inicijativu da se obitelji 18-godišnje Laure Dragaš iz Briševa pronađe adekvatan građevinski teren u vlasništvu Općine, da za isti Općinsko vijeće donese jednoglasnu odluku o darovanju spomenutoj obitelji, te da se financira i izrada potrebne projektne dokumentacije za ishodovanje građevinske dozvole za buduću obiteljsku kuću ove obitelji.

“Kao roditelja, ali i kao stanovnika Općine Poličnik, zgrozila me i rastužila spoznaja i saznanje o teškom materijalnom stanju obitelji Dragaš iz Briševa i njihovim mukama. Ujedno se divim postupku Laure Dragaš, mlade djevojke koja ima toliko hrabrosti progovoriti o svom problemu (…) Ako nam nije cilj obitelj i svetinja, dostojan život obitelji i mogućnost normalnog odrastanja i školovanja, džaba nama milijuni ovoga svijeta koje ulažemo kada zaboravljamo najdragocjenije.

Na stranu sva politička, poslovna i privatna neslaganja svih nas koji smo u boljoj situaciji od ove obitelji iz Briševa, ovakve situacije zahtijevaju zajedničke snage i zajedničko djelovanje samo s jednim ciljem, a to je da se pomogne ovoj obitelji, ali ako ih ima i drugim obiteljima s područja Općine Poličnik.

Predlažem stoga da se obitelji Dragaš iz Briševa pronađe adekvatan građevinski teren koji je u vlasništvu Općine Poličnik, da za isti Općinsko vijeće donese jednoglasnu odluku o darovanju spomenutoj obitelji, te da se financira i izrada potrebne projektne dokumentacije za ishodovanje građevinske dozvole za buduću obiteljsku kuću ove obitelji.

“Bit ću slobodan na kraju reći – Hrvatska moja je domovina, njeni stanovnici moja su obitelj, a dobrobit moje obitelji je svetinja i budućnost Domovine, zaključuje Ukalović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...