Zabrljao Zadrankama tijesto, pa ga opleli Špiček i Pažanin: “Očito mu nije bio dan…”

Loretina i Ivanina tjestenina, koju im je Mate pomogao pripremati, nije naišla na pretjerano pozitivne komentare stručnog žirija.

U utorak navečer, cure iz Zadra mislile su da imaju ‘asa u rukavu’ koji će im donijeti prvi bod u ovom natjecanju, ali ovog je puta njihov as, zvan Mate, ipak malo posustao.

„Tijesto je ostalo malo deblje i malo žilavije, trebalo je biti bolje izvaljano“, kazala je Mateja s kojom su se složili Tomek i Ivan. „Kada ću ja biti dežuran, onda zovite mene da vam valjam rezance, nemojte zvati Matu, on očito ne zna valjati rezance“, našalio se Špiček koji svejedno vjeruje da njegov kolega Janković zna napraviti vrhunsko tijesto, samo mu danas nije bio dan.

Loreta i Ivana tako su ostale bez boda koji su im preuzeli Ljiljana i Drago te njihovi savršeni domaći rezanci. „Najbolje tijesto koje smo probali, samo tako nastavite“, prokomentirao je Špiček.

Što se tiče ribljeg menija, bod su zaradili Antonela i Andro koji su napravili bolji fishcake s lososom od Roberta i Ivana. Zbog pogrešno nasjeckanog poriluka istarski su motoristi ostali bez boda.

Trenutno na ljestvici vode Antonela i Andro s ukupno dva boda, dok Loreta i Ivana drže kraj ljestvice s nulom, a preostala dva para imaju svaki po jedan bod.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...