Zadarska županija domaćin međunarodnom turniru ženskih nogometnih reprezentacija

Hrvatska ženska A nogometne reprezentacije će sudjelovati na međunarodnom turniru kojem je domaćin zadarski nogometni savez! Na turniru osim naše reprezentacije sudjeluju ekipe Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Sve ekipe su smještene u Biogradu na Moru, a igrat će međusobno u Biogradu, Zadru i Polači. Ovaj turnir će poslužiti kao dobra priprema izborniku Božidaru Miletiću za dva kvalifikacijska susreta koji su na rasporedu u travnju, a koji će se igrati u Zadru.

Iz biogradskog Primorca nam javljaju kako su izuzetno ponosni što će grad Biograd po prvi puta ugostiti jednu nacionalnu A selekciju i naglašavaju kako će učiniti sve da se naše reprezentativke i gostujuće ekipe dobro i ugodno osjećaju u našem gradu.

Poduzeli smo sve mjere na stadionu, kako bi cure adekvatno trenirale i nadamo se da će nas vrijeme poslužiti u srijedu, kad je na rasporedu utakmica sa Crnom Gorom u 17.30h! Pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu i daju podršku hrvatskim reprezentativkama“ – rekao nam je direktor kluba Leo- Beklija Šarić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...