Znate li što je Galentine`s Day i zašto ga sve više žena slavi?

Solo ste za Valentinovo?

To ne znači da morate Dan zaljubljenih provesti same, ispod dekice, uz neku romantičnu komediju i s kanticom sladoleda, iako i ovo zvuči odlično. Sigurno niste jedina single cura u svom društvu i danas imate odličan razlog da se sve okupite i zajedno proslavite žensko Valentinovo. Iako je službeni Galentine’s Day bio jučer, to ne znači da i večeras ne možete s frendicama proslaviti vaše prijateljstvo. Kada se prijateljice okupe, zabave je zajamčena, a evo što će vam još trebati za Galentinovo za pamćenje, piše Index.

Odaberite temu

Tematski tulum je uvijek zabavniji od običnog, a vaša tema večeras ne moraju biti srca, već što god poželite. Žensko Valentinovo često se slavi u crnini pa i to može biti jedna od opcija, no nećete pogriješiti ni ako odaberete neku temu koja je zajednička svim vašim frendicama.

Nabavite puno hrane koja deblja

Večeras se kalorije ne broje i slobodno možete pojesti veliku porciju krumpirića i cijelu čokoladu. Naravno, sve će biti još ukusnije kada to podijelite s prijateljicama, a zabava će biti zajamčena čak i bez alkohola.

Pripremite male darove

Ne mora to biti ništa skupocjeno, dapače, može biti i nešto što ste napravile same, poput čestitke s lijepom prijateljskom porukicom ili bilo što čime ćete im uljepšati večer.

Filmski maraton

Ženski filmovi, kokice, puno smijeha i možda koja čašica vina… Ima li bolje zabave od ove?

Zaplešite

Ako vam gledanje filmova s prijateljicama baš i ne zvuči kao tulum, onda dodajte malo glazbe. Složite neko kul playlistu, poput OVE naše koja slavi samostalne i jake žene i razbacajte se kao da vas nitko ne gleda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...