Antena vas vodi na koncert Petra Graše – dijelimo 16 karata!

U dvoranu Krešimir Ćosić 7. travnja nastupa jedan od najboljih pjevača na našoj sceni – Petar Grašo!

Publiku će sigurno razveseliti novijim hitovima kao što su “Srce za vodiča”, “Ne znam za se”, “Moje zlato”, “Uvik isti”, ali i starim pjesmama “Volim i postojim”, “Ko nam brani”, “Trebam nekoga”, “Ljubav jedne žene”, “Jedina”, “Nevista”, “Idi” i hit “Ako te pitaju” koja se već deset tjedana ne skida s vrha domaćih top ljestvica.

Glazbenik je prošle godine velikim koncertom u Areni Zagreb obilježio 20 godina karijere te 20 godina od izlaska prvog albuma “Mjesec iznad oblaka”.

„Najljepša stvar na koncertima uistinu je trenutak kad publika od riječi do riječi otpjeva cijeli koncert. Uistinu sam zahvalan što nakon svakog nastupa shvatim koliku vojsku ljudi koji me vole imam ispred sebe i to je stvarno moje najveće postignuće. Nadam se da ću i dalje zadržati njihovo povjerenje“, rekao je Grašo ususret koncertu u Zadru.

Antena Zadar razveselit će svoje čitatelje podjelom karata za ovaj koncertni happening. U prvom krugu dijelimo čak 16 karata (8×2). Sve što trebate napraviti jest na našoj Facebook stranici ispod članka tagirati osobu koju želite povesti.

Dobitnike objavljujemo za tjedan dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...