Bila noć Hajduka; Donirali novac obiteljima Dragaš i Krajnc, Petri Zrilić, socijalnoj samoposluzi i Crvenom križu Obrovac

U subotu, 24. ožujka, održana je, sad već druga zaredom, Bila noć Hajduka u Zadarskoj županiji u organizaciji DPH Obrovac i DPH Zadar. Ovaj veličanstveni događaj započeo je malo poslije 20h nakon okupljanja svih gostiju među kojima su bili sadašnji djelatnici (član nadzornog odbora Denis Kosor, pomoćnik sportskog direktora Saša Bjelanović, team manager „B“ ekipe Roko Pezelj), sadašnji igrač Toma Bašić, legendarni bivši igrači Hajduka Ivo Bego, Zlatko Vujović, Igor Tudor i Senijad Ibričić te predstavnici Grada Zadra te košarkaši KK Zadra Šime Špralja i Ive Ivanov.

Večera bogata hranom, pićem i veseljem otpočela je nakon uvodnih riječi predsjednika DPH Zadar Tomislava Dražića, predsjednika DPH Obrovac, Krešimira Gende te gospodina Denisa Kosora u ime kluba, a potpisani dres Hajduka je na poklon, od strane organizatora, primio dobri duh grada Zadra, Frane Ostojić. Na pozornici su također međusobno izmijenjeni pokloni od strane predstavnika Društava te od strane Hajdukove delegacije.

Na vrhuncu večeri je uz svečanu tortu upriličena i nagradna lutrija za sve prisutne od koje je dio prihoda već uplaćen u humanitarne svrhe za Lauru Dragaš, Bojana Krajnca i Petru Zrilić, dok ostatak ide za pomoć socijalnoj samoposluzi u Zadru te Crvenom križu u Obrovcu. S obzirom na ogroman broj nagrada, od šišanja, raznoraznih večera, opreme za mobilnu tehnologiju, ulaznica za muzeje i zaštićene spomenike prirode i slično u glavnom bubnju nagrada su se naravno našli i potpisani Hajdukovi dresovi te sa sigurnošću možemo reći da su gosti mogli biti zadovoljni s organiziranom lutrijom.

Uz taktove odličnog Ivice Sikirića i grupe DiLema, gosti su se odlično zabavljali do dugo u noć.

DPH Obrovac i DPH Zadar se i ovim putem još jednom zahvaljuju svim sponzorima i donatorima koji su pomogli organizaciju ovog događaja!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...