Boris objavio fotografiju s početka veze s Doris: “Kao da gledam nešto iz ranog djetinjstva”

Sedam godina prošlo je otkako se iz prijateljstva rodila ljubav. Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica četiri su godine u braku, imaju sina Donata, a uskoro će voditeljica i glumica roditi drugo dijete. Kako su izgledali na početku svoje veze, pokazao je na svom Instagram profilu pjevač i suprug poznate Zadranke, prenosi Tportal.

‘Jedna od naših prvih zajedničkih fotki. 6. 7. 2011. Biograd. U tih 7 god. smo toliko toga prošli da gledajući ovo imam osjećaj kao da gledam nešto iz ranog djetinjstva.’ Napisao je to na svom Instagram profilu pjevač Boris Rogoznica, koji je široj javnosti poznatiji kao suprug omiljene televizijske i radijske voditeljice i glumice Doris Pinčić Rogoznica.

Zajednička fotografija s početka njihove veze, snimljena je u vrijeme kada je Doris imala tek 23 godine i na kojoj su oboje potpuno bezbrižni.

Sedam godina kasnije, Doris i Boris već imaju sina Donata, a uskoro će im se pridružiti još jedan član u njihovoj obitelji, budući da voditeljicu i glumicu još malo dijeli od rođenja drugog djeteta. U trudnoći se dobro osjeća, te je nastavila sa snimanjem popularnog kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...