Dolazi nam Tom Bug, DJ koji je Hrvatsku svojom glazbom promovirao na Ibizi

Klupska turneja dobitnika nagrade “Ambasador” kreće iz Zadra.

Tako nam ove subote u zadarski Q Bar stiže Tom Bug, DJ i producent, jedan od osnivača HouseFusiona (2002), D3ep radio DJ, Blacksoul music label menadžer, te prva osoba iza projekta Dobar House.

S više od 16 godina iskustva, poznat po svom energičnom nastupu, kombinira razne stilove house glazbe sa naglaskom na groove, a često pušta i voli funk i disco glazbu.

U počecima, promovira HouseFusion koji je prvotno nastao kao klupska večer Groovelinea, a uz DJ Andriju i Tom Buga polako se razvio u producentski alias i radio emisiju.

U razdoblju od 2007 do 2011, HF ugošćuje razne regionalne i interncionalne izvođače te se održava u ponajboljim klubovima u Zagrebu kao što su Aqurius, Sirup i Lemon.

Od 2013. iskušava i drugačiji pristup house publici, kroz sudjelovanje na Boudoir večerima. Program je koncipiran kao spoj glazbe, foto arta, mode, plesnog performansa i video projekcija u jedinstvenu tematsku klupsku večer. Sudjeluje u najvećem globalnom DJ natjecanju burn Residency 2014 godine, gdje ulazi u top 5 finalista Hrvatske, i osvaja drugo mjesto. Već sljedeće godine, 2015., ponovno ulazi u top 5, ali ovaj put osvaja prvo mjesto, te predstavlja Hrvatsku na Ibizi.

Prije Buga nastupit će domaće snage – Toni Kostijal, Lovre Milin i BUTTERS.

Ulaznice 30 kuna do 1 sat, poslije 40 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...