Dr. Ivica Žuvela izabran za predsjednika Ogranka HSLS-a Zadar

U subotu 17.ožujka 2018.g. u prostorijama HSLS-a održana je Izborna skupština ogranka Zadar. Kao novi predsjednik Ogranka jednoglasno je izabran dr.Ivica Žuvela sa svojim timom.

Tom prigodom se novi predsjednik obratio nazočnima:

“Poštovani kolegice i kolege liberali,

zahvaljujem na podršci koju ste mi dali pri izboru novog vodstva Gradske organizacije HSLSa.

Želio bih na početku svog mandata istaknuti nekoliko bitnih stavki koje će obilježiti naša nastojanja u predstojećem periodu.

Zahvaljujući nesebičnom zalaganju dosadašnjeg vodstva uspjeli smo u prethodnom izbornom ciklusu napraviti nekoliko značajnih koraka prema revitalizaciji HSLSa u Zadru. Ovom prigodom zahvaljujem svima koji su se angažirali u prethodnom izbornom ciklusu. Naša je obaveza nastaviti u tom smjeru.

Vjerujem da ćemo se, kao najstarija stranka u demokratskoj Hrvatskoj, pozicionirati na lokalnoj političkoj sceni tamo gdje priželjkujemo. HSLS se mora vratiti na staze Vlade Gotovca kojeg su odlikovale pravičnost, domoljublje i energična borba za malog čovjeka, pritom ne mareći za osobnu korist. Takva načela ću nastojati njegovati svojim primjerom, a to očekujem i od Vas. I po tome moramo biti prepoznatljivi.

Ako ćemo se baviti politikom, to isključivo mora biti u službi građana grada Zadra.

Moramo biti kritični prema društvenim anomalijama koji nas okružuju, upozoravati na nepravilnosti i predlagati konstruktivna rješenja. Također, lišeni inače vrlo prisutne stranačke slabovidnosti, podržati ćemo svaki prijedlog koji ide na dobrobit Zadra, koji u konačnici mora biti grad zadovoljnih ljudi a ne samo pojedinaca.

Takvo naslijeđe dugujemo generacijama koje dolaze.

Moramo im osigurati društvo jednakih mogućnosti u kojem će se valorizirati sposobnost a ne podobnost.

U nadi da će birači prepoznati naša nastojanja, srdačno se zahvaljujem.”

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...