Dvojac provaljivao u trgovine i kuće po Zadru i okolici Benkovca, šteta iznosi preko 50 tisuća kuna

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar i Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za više provala u trgovine u zadarskom zaleđu.

Sumnjiči ga se da je u srpnju prošle godine te u ožujku ove godine u Pridrazi provalio u spremište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio ukupno 40 plinskih boca.

Zatim, da je u siječnju u  Donjim Biljanima provalio u kuću 76-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio televizor, tijekom veljače u Tinju provalio u trgovinu trgovačkog društva, gdje je otuđio cigarete i novčani polog te početkom ožujka u Polači provalio u skladište trgovine trgovačkog društva, odakle je otuđio plinske boce.

Također ga se sumnjiči da je zajedno s 35-godišnjakom početkom ovog mjeseca u Ražancu i Pridrazi provalio u dvije trgovine trgovačkog društva, odakle su otuđili  plinske boce, razne cigarete i druge artikle.

Ukupna materijalna šteta u ovim provalama iznosi preko 50 tisuća kuna. Protiv obojice se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...