Dvorana u mraku; Utakmica dva puta prekidana zbog baklje na tribinama Tornada

Upaljena baklja u taboru Tornada izazvala je prekid utakmice Škrljevo – Zadar 55 sekundi prije kraja. Senzori su zbog dima  automatski isključili električnu energiju u dvorani, ugasili su se reflektori, semafor… Nastao je potpuni mrak na parketu.  Nakon deset minuta stanke susret je nastavljen, ali 44 sekunde prije kraja opet je u dvorani nastao mrak. Ovoga puta prekid je bio kraći, a susret zaključen uz sumaglicu pod svodom dvorane, piše Novi list.

– Utakmica nam je bila vrlo važna, jedan oblik  vraćanja u ritam poslije završnice Kupa Krešimira Ćosića i stanke te hvatanja što više pozicije za doigravanje. Drugo, bili smo izuzetno motivirani jer se provlačilo da ćemo se namučiti za bodove  – kaže Aramis Naglić, svjestan razlike u kvaliteti, ali i u budžetu dviju momčadi.

– Jednostavno, postoji razlika u intenzitetu igre, ritmu. Priznao je i sam Siniša Štemberger da smo ih razbili jednom fizičkom i dobrom košarkom – dodaje Naglić.

Poslije sedam izjednačenja Zadrani su u finišu prve dionice uspjeli doći do plus četiri u tvrdoj utakmici raspjevanih gledatelja na punim  tribinama. S jedne strane domaća ekipa u zelenom na vrhu tribine, s druge Tornado.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...