Filipi, Željko Mavrović i ekipa posjetili udrugu Svjetlo: “Humanitarnost i boks idu zajedno”

Boksači svjetske boksačke lige “Hrvatski vitezovi”, zajedno s direktorom reprezentacije Hrvatskog boksačkog saveza Željko Mavrović i predstavnicima tvrtke Pevec, obišli su danas štičenike udruge Svjetlo. Pevec je donirao Udruzi Svjetlo 20.000 kuna, a hrvatski boksači upoznali su se s ljudima koji također vode svakodnevne životne borbe.

– Humanitarnost i boks idu zajedno. Nama ljudi pomažu, da nema njih ne bi ni mogli, tako da i mi pomažemo drugima, kaže mladi zadarski boksač Toni Filipi te prognozira rezultat večerašnje borbe protiv Francuza:

– Nema treme i presinga. Najavljujem da ćemo pobjediti. Dati ćemo sve od sebe to sigurno. Konkurencija je jaka, trenutno su Francuzi najjači u skupini. Oni su pobjedili i Talijane i Engleze.

Večeras će u ogledu Svjetske boksačke lige rukavice ukrstiti boksači hrvatskog tima Croatian Knights i francuska momčad France Fighting Roosters. Hrvatske boksače u večerašnjem nastupu u dvorani Krešimira Ćosića predvodi zadarski teškaš Toni Filipi, čija je borba, od dogovorenih pet, u teškoj kategoriji protiv Kristijana Dimitrova zadnja na rasporedu.

Boksački susret između ove dvije reprezentacije počinje večeras u 21 sat, a ulaznice možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik od 10 sati pa sve do početka meča.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...