Fotogalerija s Pašmana; Na Škrapingu 2018. škrapalo više od 1.500 škrapera iz 13 europskih zemalja

Nema do Škrapinga, najbolja otočna treking utrka u Europi, nevjerojatna pozitivna energija na startu utrke, samo su neki od komentara koje sudionici Škrapinga ponavljaju iz godine u godine uoči početka Škrapinga, pa tako i ove godine. Ne postoji sličan događaj na hrvatskim otocima, koji u tako malo mjesto kao što je Tkon, usred zime privuče više od 1.500 ljudi iz 13 europskim zemalja.

Promocija je to ne samo općine Tkon, otoka Pašman, Zadarske županije i hrvatske obale. Fantastične fotografije netaknute prirode, kamenite obale, panorama na Kornate i Velebit još u tijeku same utrke putem društvenih mreža odlaze u svijet i pričaju najbolju priču o našoj obali.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...