Fotografija puntamiškog svjetionika Marije Kožul na natječaju; Glasajte za pobjedu

Hrvatska zajednica županija organizator je foto natječaja “Volim svoju županiju” koji omogućuje da ovjekovječite ljepotu svog kraja i slikate najdraži dio svoje županije, a deset najboljih fotografija bit će nagrađeno. Među njima se možda i nađe fotografija svjetionika na Puntamici zadarske fotografkinje Marije Kožul koja je na njezinoj facebook stranici do sada prikupila gotovo 2 tisuće lajkova, a podijeljena je čak 305 puta.

Nagrade će se odabrati u dvije kategorije: po izboru žirija i prema broju glasova, a nagradni natječaj traje od 01.03.2018. u 12.00 h do 20.04.2018. u 23.59h.

Iskustvo profesionalne fotografkinje, Mare Milin, vodit će stručni žiri. Uz nju pristigle će radove vrednovati Mateja Gošćiej, voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću Ureda župana Međimurske županije, Bernardo Pahor, voditelj Odsjeka za protokol i odnose s javnošću Karlovačke županije te Kristijan Toplak iz Ureda župana Virovitičko-podravske županije. Osim spomenutih članova, ove će godine žiri biti bogatiji i za počasnog člana, Alena Špiljaka, pobjednika prošlogodišnjeg izdanja.

Za Marijinu fotografiju kultnog puntamiškog svjetionika možete glasati na ovom linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...