I ove godine na Pozdrav suncu događaj kojeg prate BBC, LA Times, Chicago Tribune…

“Nikola Tesla EV Rally Croatia 2018” održava se već tradicionalno,  po peti put uzastopce,  od 3 -10. lipnja 2018. godine. Ruta obilazi najzanimljivije lokacije od kojih nijedna nije slučajno odabrana.

U Zadru, na Pozdravu Suncu, sudionici se očekuju 7 . lipnja, a reli će krenuti  iz Zadra na Kornate 8. lipnja te  9. lipnja u pravcu Zagreba.

RUTA 2018:
03.06. START ROVINJ
04.06. ROVINJ-POREČ-ŠIŠAN-VRSAR
05.06. ROVINJ-MOTOVUN-BUZET-CRES-MALI LOŠINJ
06.06. MALI LOŠINJ
07.06. MALI LOŠINJ-CRES-KRK-PAG-ZADAR
08.06. ZADAR-KORNATI
09.06. ZADAR- MC NIKOLA TESLA SMILJAN GOSPIĆ-NP PLITVIČKA JEZERA-ZAGREB
10.06. FINISH ZAGREB

Ruta relija je ujedno i “Zelena električna turistička magistrala”  jer većina sudionika relija su gosti iz europskih i nekih prekomorskih zemalja,domaći i strani e-mobilisti, poduzetnici, globetrotteri i turisti.

Hrvatska turistička ponuda i postavljanje punionica na turistički atraktivnim lokacijama, glavne su odrednice projekta koji je postao zaseban turistički proizvod i brand. Za Nikola Tesla Ev Rally zna cijela svjetska e-mobility zajednica. Prijave stižu iz Kanade, Finske, Belgije, Italije, Njemačke, Austrije, Slovenije….

Projekt  je prepoznat u svijetu od strane uglednih medija kao što su LA Times, Chicago Tribune, RTL, BBC i drugi koji redovno objavljuju pozitivne priloge, a sve zainteresirane pozivamo da se prijave i sami uvjere je li to istina!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...