Cestitka_Uskrs

Iz marine u Sukošanu ukradene sonde i uređaji za navigaciju vrijedni 40 tisuća kuna

U periodu od početka veljače do 16. ožujka u Sukošanu, u marini u ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelj je iz brodica u vlasništvu trgovačkog društva otuđio tri uređaja za navigaciju i tri sonde za mjerenje dubine i brzine. Materijalna šteta iznosi 40-ak tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog  krađe.

Nadalje, tijekom vikenda u Zadru, u Perivoju Vladimira Nazora nepoznati počinitelj je provalio u prostorije trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U periodu od subote do ponedjeljka u Zadru, u Zrinsko-frankopanskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 51-godišnjaka odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom vikenda u Korlatu, nepoznati počinitelj je provalio u kamion/prikolicu u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio dio hidrauličnog čekića za bager, razni alat te 10-tak litara goriva. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...