Kad ne pjeva, Zoran se bavi vrtlarstvom: “To mi je omiljeni hobi još od djetinjstva”

Zadarski pjevač Zoran Jelenković rijetko se pojavljuje u medijima, stoga su mnogi i zaboravili na njega, no čim čujemo Jelenkovićev veliki hit “Stara zvona”, odmah zapjevamo s njim. Nasmiješeni glazbenik i dalje piše pjesme, a za Inmagazin otkrio je čime se bavi.

Zoran je nedavno napisao pjesmu “Generacijo”,a  inspirirali su ga ljubavni jadi jednog obožavatelja, kojem je poručio kako prava ljubav ne umire i ne poznaje granice.

– Djevojka ga je ostavila i otišla je na fakultet. On sad ne zna što bi pa sam ja odlučio napisati pjesmu – otkrio je Zoran Jelenković koji je u braku već tri desetljeća.

Kazao je kako su se naraštaji promijenili te da su ljudi rijetko spremni na kompromise. Rekao je kako se sa suprugom za desetak godina planira povući na Dugi otok i uživati u zasluženoj mirovini. Jelenković često nastupa na svadbama kao gost iznenađenja. Otpjeva pet ili šest pjesama,  za što dobije samo nešto manje novca nego da je pjevao cijelu noć. A kad ne pjeva, Jelenković vrtlari.

– Od malih nogu uzgajam voće i povrće. Sadio sam ga s bakom, a poslije sam ga i prodavao na tržnici. Svi su kupovali kod mene – pohvalio se za Večernji list Zoran.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...