Kapetan Luka Modrić i ekipa u novim dresovima

Hrvatska će nogometna reprezentacija 23. i 27. ožujka u SAD-u igrati pripremne utakmice protiv Perua i Meksika. Osim što će izbornik Zlatko Dalić na američkoj mini-turneji isprobati udarne snage za nastup na SP-u u Rusiji po prvi ćemo puta imati priliku vidjeti i novu garnituru dresova u kojima će na Mundijalu nastupati naši nogometaši.

Detalji nove garniture hrvatskog dresova procurili su krajem prošle godine, no tada nitko od čelnih ljudi HNS-a nije želio potvrditi kako je to i konačna verzija u kojoj će hrvatski nogometaši zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji koje počinje 14. lipnja. Podsjetimo, Hrvatska je u skupini D, prvu utakmicu igramo 16. lipnja protiv Nigerije u Kalinjingradu, potom 21. lipnja selimo u Nižnji Novgorod gdje nas čeka Leo Messi i njegovi Argentinci, a posljednju utakmicu u skupini igramo protiv Islanda, 26. lipnja u Rostovu na Donu.

Sigurno je kako na Mundijalu hrvatska reprezentacija istrčava u novim dresovima, posebno dizajniranim za Mundijal, a baš bi te dvije nove garniture trebale imati promociju na američkoj mini-turneji. Portal Todosobrecamisetas.com, inače specijaliziran za tu vrstu novosti, objavio je snimke obje nove garniture u kojima bi trebala zaigrati Hrvatska.

Prva garnitura je i dalje prepoznatljiva, s crveno-bijelim kvadratimahrvatske šahovnice, no oni su malo redizajnirani, nešto su većih dimenzija nego ranije. Leđa su, zbog praktičnih razloga, bijela. Tako će se lakše vidjeti brojevi i prezimena igrača, vrlo vjerojatno u crvenoj boji. Ono što je izazvalo polemike, neki su oduševljeni, a neki razočarani, je izgled rezervne garniture dresova. Do sada su te garniture bile prevladavajuće plave boje s crveno-bijelim motivima, a sada dominira crna boja s plavim motivima! Leđa su potpuno crna, na njima će se brojevi i prezimena u bijeloj boji sjajno isticati, prenosti Tportal. 

Foto: Todosobrecamisetas

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...