Kovačić progovorio o Modrićevim problemima: “Nije zabrinut zbog optužbi!”

Naš 23-godišnji veznjak u posljednje vrijeme proživljava odlične dane u Madridu. Zinedine Zidane napokon mu je dao priliku zaigrati u jednoj velikoj utakmici, a Kovačić mu se odužio odličnom igrom protiv PSG-a, kao i u svim ostalim dvobojima koje je igrao u 2018. godini, uključujući i onaj zadnji protiv Girone u nedjelju.

Prije nego se priključio hrvatskoj reprezentaciji koja će u petak igrati protiv Perua, a u utorak s Meksikom, Mateo je pred španjolskim novinarima prokomentirao aktualnosti vezane uz klub, a jedno od pitanja bilo je i kako se Luka Modrić nosi s optužbom za lažno svjedočenje u Hrvatskoj.

‘Nije zabrinut. Ja ga gledam svaki dan i svaki dan razgovaramo i on je zaista dobro. Bio je ozlijeđen, ali sada je dobro,’ prenose Sportske novosti izjavu Matea Kovačića koji se osvrnuo i na svoju impresivnu igru u posljednje vrijeme:

‘Trener mi vjeruje, kao i ostalim igračima. Ja samo moram nastaviti raditi. Svaki dan treniram kako bih bio bolji.’

No, nisu Matea mediji uvijek hvalili. Posebno su bili kritični nakon posljednjeg El Clasica kada je pogriješio kod prvog pogotka trčeći za Messijem, a Real je doživio bolan poraz.

‘Kritike su dio nogometa, to je nešto uobičajeno. Bila je to akcija u kojoj sam pogriješio ja, ali i čitava ekipa. To je tako, ponekad se griješi. Od te utakmice naporno radim i nastojim biti bolji.’

A težnju Cristiana Ronalda da prestigne Messija i postane najbolji strijelac Primere ne smatra ključnim za momčad Reala.

‘Važno je Real igra dobro, da zabija puno i pobjeđuje. Mi smo prije svega momčad. Ali da, Ronaldo zabija puno u zadnje vrijeme i mislim da će to postići,’ zaključio je hrvatski reprezentativac koji dosta svjež dočekuje završnicu sezone i kao takav bi mogao biti jako koristan izborniku Daliću na SP-u u Rusiji…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...