Krenule prijave za 4. Zadar Night Run; Organizatori očekuju rekordnu posjećenost!

Zadar Night Run je cestovna utrka u poznatoj organizaciji Škole trčanja Zadar i Triatlon kluba Zadar, jedinstvenog formata 3 u1, u kojem trkači pri prijavi biraju utrku koju žele trčati (2.5, 5 ili 10 km) a start je zajednički i to u Foši ispred Gradskih vrata. Trči se dakle 1, 2 ili 4 kruga od 2.5 km oko Poluotoka.

“Lanjski ambijent, atmosfera i zadovoljstvo trkača ponukalo nas je na još veće napore da organiziramo još atraktivniji i dinamičniji Zadar Night Run. Ove godine smo stoga povećali broj  na 1500 trkača čime će ovo biti najveća utrka ovog tipa na ovim prostorima. Osigurali smo za sve trkače vrijedne poklone naših sponzora te se nadamo pružiti ljudima čisti užitak sudjelovanja u natjecanju” – rekao nam je Jure Šango, osnivač Škole trčanja Zadar te glavni organizator utrke Zadar Night Run.

“Želimo da trkačima nakon utrke ostane uspomena vrhunske zabave, sportskog doživljaja te doživljaja gradskih ulica na jedan sasvim drukčiji način. ”

Utrka ima i plemeniti karakter?

“Ponosni smo na suradnju koju smo ostvarili ove godine sa Zakladom Ana Rukavina! Sport&Moda  Zadar Night Run 2018 donirati će zaklad 10kn po svakoj uplaćenoj startnini pa ovim putem pozivamo i sve dobre ljude da nas podrže u ovoj nakani da pomognemo Zakladu. Napominjem,  „Zaklada Ana Rukavina” Sustavno radi na proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Nadamo se da će i naša utrka doprinjeti osvještavanju ljudi o radu Zaklade. Zaista svaki trkač na našoj utrci ima dva cilja. Onaj trkački ali i onaj plemeniti u kojemu svi možemo biti pobjednici ” – dodao je Šango.

Zadar Night Run će se održati 21.4.2018 sa startom u 21:00h. To je samo 2 tjedna prije Wings for Life World Run utrke pa će ovo trkačima biti odlična generalna proba svojih mogućnosti ali i posljednja prilika da zarade bolju startnu poziciju na startu “Wingsa” (Zona 1 – brži od 40′ na 10km; Zona 2 – brži od 50′ na 10km i Zona 3 – brži od 60′ na 10km).

Za sudjelovanje na utrci Sport&Moda Zadar Night Run 2018 dovoljno je popuniti prijavu putem zdnightrun.com i uplatiti startninu. Organizator još jednom napominje da je broj prijava ograničen pa poziva sve zainteresirane da se prijave na vrijeme i podrže ovaj sportsko-humanitarni trkački spektakl!!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...