Loreta i Ivana servirale sirovu piletinu; “Ja bih sebi dala nulu, pa tko to još radi?”

Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković i Ivan Pažanin okrenuli su desetke na svojim kuhačama i tako pohvalili Nikolinu i Otta za njihove savršene tanjure.

– Ovo je još jedan savršen dan za vas, okruglice su perfektne, prezentacija je odlična, sve je savršenstvo! Ovo je prava riba u soli, topi se u ustima, stvarno perfektno – rekao je Pažanin, koji nije mogao prestati hvaliti okruglice od kozica i ribu u soli koju je pripremio mladi zaljubljeni par. S njim su se složile i njegove kolege u žiriju, a Janković je primijetio jednu poveznicu između jučerašnjeg i današnjeg briljiranja.

– Predlažem da vam Špiček uvijek bude mentor jer izgleda da su ocjene besprijekorne kada je on dežurni kuhar – istaknuo je Mate dok Nikolina i Otto nisu mogli vjerovati svojim očima kada su ugledali tri desetke. Za razliku od njih, pojedine natjecateljske parove sreća je napustila pa su potpuno ‘potonuli’ na bodovnoj ljestvici. Loreta i Ivana servirale su jednu klasičnu pogrešku na koju je žiri, malo je reći, alergičan, a to je sirova piletina.

– Ja bih sebi dala nulu za sirovu piletinu, pa tko to još radi – zapitala se Loreta, koja se začudila što su uspjele sakupiti i najnižih 11 bodova u večeri jer je bila svjesna greške koju su napravile. No, kako se cure ne bi obeshrabrile, nakon njih su ‘kiksali’ Žuti i Ćale, koji su servirali sirovi krumpir s ne tako ukusnim kozicama i zaradili niskih 13 bodova.

– Ako vam se još koji put dogodi sirovi krumpir, bit ćemo mrtvi – požalio se Pažanin, koji više neće tolerirati tako loše izvedbe jela. Nakon jučerašnjeg trijumfa, Žuti i Ćale sada su pali na nešto niže bodove, a isto se dogodilo Miroslavu i Josipu, koji su nakon tri desetke iz prethodne epizode, danas dobili upola manje bodova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...