Loreta i Ivana spremile “pravi užas” od hobotnice i majonezu “koja se više ne smije ponoviti”

Natjecateljima u jučerašnjoj epizodi showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’ gotovo ništa nije išlo od ruke, a posebno teško bilo je Vjeki i Davorki koje je žiri ‘nagradio’ dvjema jedinicama.

– Izgleda da smo se vratili malo unazad. To su ona faza  kada natjecatelji stagniraju, kada stanu na jednom nivou. Sada im treba jedno određeno vrijeme da se podignu. To smo vidjeli i u prošlim sezonama, što je sasvim normalno i očekivano. A mi smo tu da ih motiviramo, trgnemo, dignemo – kazao je Ivan Pažanin nakon što je Davorki i Vjekoslavu za sirovi krumpir i pileća krilca, te suludu kombinaciju slatkog kupusa i ‘nekakvog’ premaza dodijelio dvojku na kuhači.

Mateja Domitrović i Tomislav Špiček nisu bili darežljivi kao Ivan pa su sinu i majci iz Splita dali jedinice, uz popratni motivirajući govor koji se zapravo odnosio na sve natjecatelje.

Davorka i Vjekoslav nisu jedini koji nisu briljirali. Naime, Robert i Ivan su svojom punjenom paprikom i bulgur salatom s matovilcem i jajima od Špičeka uspjeli izvući samo jednu rečenicu koju niti jedan kuhar ne želi čuti: ‘Dečki, vi ne znate kuhati’. Ukupno su dobili osam bodova.

Isto tako, Loreta i Ivana dobile ukupno 12 bodova za ‘pravi užas’ od hobotnice i domaću majonezu koja se ‘nikada više ne smije ponoviti’. Kako su imale previše namirnica, prijateljice iz Zadra pripremile su još i rižoto od liganja i tikvica, koji ih je na kraju spasio od totalne katastrofe.

S druge strane, Andrea i Barbara te Martina i Ante dokazali su kako ne treba puno razmišljati kod stvaranja ukusnog jela. Žiriju su ponudili jednostavne, a opet primamljive tanjure s ražom na lešo te plodove mora sa zelenim rezancima, dok su zauzvrat dobili najbolje ocjene večeri – po 23 boda za svaki par, pišu 24sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...