Loretine i Ivanine kockice od krumpira podsjetile Špičeka na studentsku menzu

Među silnim šesticama i peticama, na kuhačama članova žirija showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ našlo se i nekoliko osmica. Andrea i Barbara na kušanje su donijele sirovu piletinu, dok su Robert i Ivan, pak, prepekli biftek. Jolanka i Anamarija svoje su meso krivo narezale za ražnjić, pa se isto u trenutku stvrdnulo i presušilo, a slično se dogodilo Josipu i Miroslavu, koji su uspjeli presušiti ‘premasnu namirnicu’ (potrbušinu lososa). A Loretine i Ivanine kockice od krumpira svojim su oblikom podsjetile Tomislava Špičeka na studentsku menzu.

– Počnite razmišljati o mesu, o načinu pripreme odrezaka, što može ostati krvavo, a što mora biti srednje ispečeno, što se deblje reže, što se ne smije presušiti… To je užasno bitno –  zaključak je Ivana Pažanina, nakon što je žiri dobio nekoliko osrednjih jela.

Da nije sve tako sivo i nejestivo, dokazali su Martina i Ante sočnim lososom i hrskavom kožicom, te Nikolina i Otto, koji su pripremili ‘savršeno odrađene’ cherry rajčice i krumpir. Oba su para, osim dobrih komentara, dobila i najbolje ocjene te večeri – svaki po tri osmice, zahvaljujući kojima su popravili stanje na tablici s ukupnim bodovima.

Tim ‘Zlatno prase’ i dalje vodi protiv tima ‘Kaciola’, ovaj put 125 naprema 73 boda. Postoji li šansa da se dogodi preokret, doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ već sutra, u srijedu, 7. ožujka u 20 sati na RTL-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...