Lovren: “Luka i ja prošli smo puno težih i gorih stvari u životu, proći ćemo i ovo!”

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren pod istragom je Županijskog državnog odvjetništva u Osijeku zbog sumnje u lažno svjedočenje na suđenju Zdravku Mamiću i suradnicima, optuženih za težak kriminal i krađu iz Dinama putem transfera igrača. U okviru procesa prije nekoliko dana podignuta je optužnica i protiv hrvatskog kapetana Luke Modrića, kojeg se tereti da je mijenjao iskaz i lažno svjedočio za Mamića na suđenju. Od svjedoka je postao optuženik, a isto bi se moglo dogoditi i Lovrenu, koji čeka rezultate istrage. Logično, baš i nije optimist.

“Dugo poznajem Luku i znam kakav je čovjek. Ne, on ne zaslužuje sve to, kao što ne zaslužuje ni hrvatska reprezentacija. Ne znam što bih kazao o optužnici protiv Luke. Zapravo o tome niti ne želim pričati.”

A zapravo se Lovren jedva suzdržava od priče. Tijekom osječkog procesa nije rekao ni djelić onog što bi htio. U pitanju je njegova i nekoliko tuđih obitelji. Lovrenove relacije s Mamićima puno su kompleksnije od onoga što USKOK ima u optužnici.

“Ne želim govoriti unaprijed hoće li me optužiti. Žao mi je što o tome uopće moramo razgovarati. Vjerujem da će istina pobijediti na kraju. Kazat ću vam još nešto… Ja i Luka prošli smo mnogo gorih i težih stvari u životu, mislim da nema potrebe to ponavljati. Proći ćemo i ovo!”, poručio je Lovren.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...